Wat zijn de kosten van een draadloos alarmsysteem?

Een grote factor van de kosten voor de beveiliging van je huis zijn de kosten van de apparatuur, zoals beveiligingscamera’s, deurbel camera’s en bewegingssensoren. De kosten van de apparatuur kunnen meer dan 200 euro bedragen, maar veel aanbieders bieden kortingen aan die je kunt gebruiken om deze prijs te verlagen. Je kunt ook de mogelijkheid hebben om apparatuur te leasen van je beveiligingsbedrijf tegen een maandelijkse kostprijs. Bekijk prijs draadloos alarmsysteem hier.

Als je eenmaal je huis beveiligingssysteem hebt ingesteld , moet je wellicht extra beveiligingscamera’s of sensoren toevoegen aan de blinde vlekken die kunnen worden buiten het bereik van de monitor toe te voegen. Sommige beveiligingsbedrijven verkopen extra apparatuur tegen een gereduceerd tarief als je hun beveiligingssysteem hebt aangeschaft. Zo niet, dan kan het toevoegen van extra apparatuur vrij goedkoop zijn. Het toevoegen van een extra bewakingscamera binnenshuis kan meer dan 100 euro kosten of een extra deursensor kan ongeveer 30 euro kosten. Voordat je meer apparatuur koopt, zorg ervoor dat je weet hoeveel beveiligingsapparatuur in een keer geschikt is voor elk bedieningspaneel of hub. Ook, als je extra apparatuur installeert, vraag dan naar eventuele extra kosten, zoals extra cloud-opslag voor bewakingscamera’s. Als je de beveiligingsgadget niet vooraf koopt, vraag dan naar de leaseprijs en eventuele aanvullende voorwaarden.

Factoren waarmee je rekening moet houden voordat je een beveiligingssysteem koopt

Reparaties

Na verloop van tijd kan het nodig zijn om je beveiligingssysteem thuis te repareren of te vervangen om een aantal redenen. Het kan een installatie probleem, vals alarm of defecte sensoren zijn. Je zult willen vragen hoe reparaties werken en of er kosten aan verbonden zijn, voor het geval dat.

Klantenservice

Afhankelijk van je thuis beveiligingssysteem plan kan de technische ondersteuning beperkt zijn. Als je de beveiligingsapparatuur huurt, kan je beveiligingsprovider de apparatuur vervangen. Anderen kunnen problemen oplossen via de telefoon of hebben mogelijk een technicus nodig. Sommige klantenondersteuning is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 7 dagen per week beschikbaar, terwijl andere slechts een beperkt aantal uren beschikbaar zijn en contactgegevens voor ondersteuning bieden.

Garanties

Vraag naar garanties voor het geval je beveiligingssysteem niet voldoet aan je behoeften. De meeste garanties voor je beveiligingssysteem variƫren van 30 dagen tot een jaar. Zoek naar garanties met een geld-terug-garantie om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk geld terugkrijgt zonder verborgen voorwaarden.

Lees ook: Introductie van de karpervisserij voor beginners!

Scroll to top