Vijf voordelen van een 2-in-1 laptop

2-in-1 laptops hebben de laatste tijd veel populariteit verworven, omdat ze over functies van zowel de computer als de tablet beschikken. Bedrijven hebben veel innovatie gebruikt om 2-in-1 laptops of hybride apparaten lichter, dunner en zeer draagbaar te maken dan ooit tevoren. Deze apparaten hebben veel voor- en nadelen ten opzichte van traditionele laptops en je moet je bewust zijn van al deze verschillen voordat je een aankoopbeslissing neemt. Het uiteindelijke oordeel hangt af van jouw prioriteiten en je moet ervoor zorgen dat jij al jouw voorkeuren zorgvuldig op een rijtje zet voordat je de laatste hand legt aan een apparaat.

Bekijk hier de beste laptop aanbiedingen.

Lees hieronder een lijst met voordelen van het gebruik van een 2-in-1 laptop ten opzichte van een traditionele laptop.

Draagbaarheid

De compacte en kleine 2-in-1 laptops bieden een ideale oplossing als het gaat om reizen. Jouw rug en schouder zullen je bedanken, want ze hoeven niet de last te voelen van het dragen van het zware apparaat van de ene plaats naar de andere. Flip screen 2-in-1 laptops zijn slanker dan traditionele laptops, waardoor ze veel gemakkelijker te dragen zijn in de palm van jouw hand.

Veelzijdigheid

De 2-in-1 laptop biedt vier manieren van veelzijdigheid en je kunt ze gemakkelijk omschakelen van de ene naar de andere modus – laptop modus, tablet modus, tent modus en stand modus. Traditionele laptops bieden je een dergelijke flexibiliteit niet om jouw specifieke werkdoel te dienen. De soft-touch buitenkant van de 2-in-1 laptop heeft ook een hoge duurzaamheid die moeilijk te evenaren is met traditionele laptops. Met 2-in-1 laptops kun je genieten van dubbele functionaliteit, omdat je gemakkelijk toegang hebt tot tablet applicaties en desktop software op hetzelfde moment met totaal gemak.

Vermogen

2-in-1 laptops worden geleverd met een zeer energiezuinige batterij die ze extreem krachtig maakt ten opzichte van conventionele laptops. Je kunt het gemakkelijk meer dan 9 uur laten draaien na een volledige lading die moeilijk te bereiken is met behulp van traditionele laptops. Je kunt een aanzienlijk verschil in jouw stroomverbruik waarnemen als je eenmaal begint met het gebruik van 2-in-1 laptops, omdat ze minimaal stroom verbruiken om te blijven draaien.

Prijs

Ook de prijs van 2-in-1 laptops is de afgelopen jaren snel gedaald. Dat betekent dat je een 2-in-1 laptop met hetzelfde schermformaat en vergelijkbare technische specificaties tegen een lager tarief kunt aanschaffen dan een traditionele laptop. Als gebruikers functies van zowel laptop als tablet in één apparaat krijgen tegen een betaalbare prijs, dan kiezen ze liever voor 2-in-1 laptops dan voor traditionele computers.

Aanpassingsvermogen op het werk

Als het gaat om het aanpassingsvermogen, hebben 2-in-1 laptops de voorkeur boven traditionele laptops. Als je bijvoorbeeld een bouwkundig ingenieur bent en je je voortdurend moet verplaatsen van de werf naar het kantoor, zul je het belang van 2-in-1 laptops inzien. Als je op kantoor bent, kies je een laptop om jouw werk te doen. Maar als je op een bouwplaats bent, heb je een tablet nodig om beelden vast te leggen, schattingen te doen of zelfs om te videobellen. Er zijn meer van dit soort beroepen waar u 2-in-1-laptops heel handig zult vinden ten opzichte van traditionele laptops.

Lees ook: De belangrijkste factoren van SEO voor kleine bedrijven

Scroll to top