Top 3D Printers die te koop zijn

We kozen onze favoriete goedkope 3D-printers. Deze machines zijn betaalbaar, maar bieden toch een goede kwaliteit 3D prints en een fatsoenlijk printvolume voor de lage kosten. De goedkope 3D-printers die we hebben geselecteerd variëren van minder dan $ 200 tot en met $2000. Bekijk de onderstaande lijst voor de volledige rangschikking van de beste goedkope 3D-printers die in 2019 zijn geleverd, en u kunt verder onze andere ranglijsten bekijken als u op zoekt bent naar iets voorgeschreven medicijnen.

De FlashForge Creator Pro

De FlashForge Creator Pro is een fantastische waarde voor iedereen die op zoek is naar een plaats in de wereld van 3D printen zonder een klein fortuin te spenderen. Vaak omschreven als de “absolute beste waarde voor het geld”, de plug ‘n’ play setup is slechts een van de vele redenen waarom deze FlashForge op deze lijst voorkomt. Een bebouwde oppervlakte van 225 x 145 x 150 millimeter die gebruikt kan worden met ABS, PLA en exotische materialen zorgt voor een minimale laaghoogte van slechts 100 micron. Aangeboden met dubbele extruders, is de FlashForge klaar om een breed scala aan experimentele materialen te printen. Er zijn voldoende reserveonderdelen beschikbaar en het onderhoud is vrij eenvoudig.

Er zijn een aantal reviews die ruis als een opvallende oplichter benadrukken, en veel reviews raden het gebruik van open source software aan voor het printen via de meegeleverde FlashForge software. En met een gewicht van 24,25 pond wil je er wat ruimte voor creëren in huis of op kantoor voordat het aankomt.

De Monoprice Select Mini 3D Printer

De Monoprice Select Mini 3D-printer is verreweg de beste 3D-printer op de lijst als introductie-unit. De Monoprice biedt niet alleen een voordelige 3D-printer voor de consument, maar wordt geleverd met alles wat u van andere high-end modellen mag verwachten.

De Monoprice Select Mini 3D-printer ondersteunt alle vezeltypes. De verwarmde constructieplaat met verschillende temperaturen maakt het mogelijk om te werken met basisdraden zoals ABS en PLA, maar ook met complexere materialen zoals hout en metaalcomposieten. De 3D-printer wordt direct uit de doos geleverd met volledige kalibratie en bevat een voorbeeld van een PLA-filament en MicroSD-kaart met voorgeïnstalleerde modellen, zodat u direct kunt beginnen met printen. Het wordt geleverd met een jaar garantie.

De LulzBot

De LulzBot valt op door zijn eenvoud en betrouwbaarheid – je kunt hem gewoon aansluiten en aan de slag gaan. Het automatisch nivellerende bed, het volledig metalen hete uiteinde en het zelfreinigende mondstuk maken de LulzBot moeiteloos te gebruiken. Het heeft ook een sterke gemeenschap van gebruikers achter de rug voor wanneer u een beetje technische ondersteuning nodig heeft.

Precisie ontbreekt in vergelijking met de Ultimaker 2, bij een minimale laaghoogte van 50 micron. Hij is ook beduidend kleiner dan de Ultimaker 2, met een gebouwd oppervlak van 152 x 152 x 158 mm. Als FDM 3D-printer zijn de lopende kosten laag. Hij kan printen bij temperaturen tot 300 graden Celsius, en de meegeleverde Cura LulzBot Edition software is super eenvoudig te begrijpen en te gebruiken.

Dus wat is er niet leuk te vinden? De LulzBot Mini is een beetje luidruchtiger dan de meeste andere printers, en in tegenstelling tot veel printers, vereist het een constante verbinding met een computer terwijl de prints worden voltooid. Anders is het een sterk aanbevolen keuze voor beginners in 3D printen.

Voor meer informatie of als u iets wilt laten 3D-printen kunt u terecht bij HossDesignFlorida.com

Scroll to top