maldives-wallpaper

Top 3 sites voor gratis wallpapers

1. DevianArt

Dit is een grote gemeenschap van kunstenaars en wallpaper liefhebbers. DeviantArt Wallpaper heeft een echt brede collectie van trendy wallpapers en desktop achtergronden. Alles is hier aanwezig; abstracte digitale kunst, foto’s, illustraties, foto’s, wallpapers, enz. U vindt er ook films, video games, en zelfs stripverhalen. DeviantArt Wallpaper heeft de grootste collectie van wallpapers die ik ken.

Bovendien wordt DeviantArt wallpaper routinematig bijgewerkt. U kunt er zeker van zijn dat u hier enkele van de nieuwste wallpapers kunt vinden. Afhankelijk van uw schermweergave, stelt DeviantArt Wallpaper u in staat om te bladeren door de behangcategorieën die compatibel zijn met uw scherm. Multi-display wallpapers, breedbeeldbeeldscherm, breedbeeld, en zelfs mobiele schermbehang zijn enkele van de beschikbare opties. En u kunt ook filteren op resolutie en schermgrootte.

Hun gebruikersinterface is ook zeer aantrekkelijk en eenvoudig. Er is een menupictogram dat een hele wereld van categorieën opent om uit te kiezen. In het geval dat u niet zeker weet hoe u over het zoeken van uw favorieten te gaan, kunt u het proberen vanuit de zoekmodule.

2. NEWIMAZ

Deze site heeft een brede collectie van zowat elk soort free wallpaper. Kies uit een uitgebreid assortiment behangcategorieën. NEWIMAZ heeft 5000+ HD wallpapers in hun databases. Het gebruikersinterface is ook zeer aantrekkelijk en eenvoudig. Wallpapers zijn ingedeeld in categorieën, elk met een eigen collectie. Dit maakt zijn weg naar gemakkelijk toegang tot en het downloaden van uw favorieten zonder veel drukte en gedoe.

3. Wallhaven

Vroeger was Wallhaven een online sensatie op het gebied van wallpapers. Eigenlijk een van de beste bestemmingen voor het gratis downloaden van HD wallpapers. Het ging toch ten onder. Dus Wallhaven werd opgericht met de enige bedoeling om de kwaliteit en de verscheidenheid die Wallbase definieerde terug te brengen. Met een even brede collectie van behang geschraapt uit verschillende bronnen, Wallhaven is langzaam maar zeker dimensionering op de normen van Wallbase.

Om toegang te krijgen tot de inhoud van dit platform, moet u een gratis account aanmaken. Gewoon dat en je bent klaar om te beginnen met het downloaden van uw favoriete wallpapers voor uw desktop achtergrond.

Zoals het nu is, is Wallhaven nog steeds in alpha en heeft als zodanig een brede collectie van kwaliteit behang. Naast hun grote database heeft Wallhaven ook een zeer grote en actieve gemeenschap.

Wallhaven wordt per minuut bijgewerkt met nieuwe en frisse behangvarianten. Onderaan de webpagina zie je de nieuwe collecties die in realtime worden toegevoegd. Hun database is gewoon vol met trendvariëteiten.

Terwijl je toegang hebt tot de inhoud, kun je filters gebruiken om je werk nog makkelijker te maken. Als dat niet eenvoudiger voor u is, kunt u kiezen voor de zoekmodule. Enkele beschikbare resolutie opties zijn onder andere Retina, 4K, ultra-wide, enz.

Scroll to top