De voordelen van het werken met een Sales Recruitment Agency

Is het je opgevallen dat een broodje vaak beter smaakt als iemand anders het voor je maakt? Vaak smaken dingen beter of zijn ze sneller, goedkoper en gemakkelijker als ze door iemand anders zijn gemaakt. Dus waarom zou je datzelfde principe niet toepassen bij het zoeken naar een nieuwe baan, of bij de werving om er een te vullen?

Of je nu een kandidaat bent of een bedrijf, hier zijn enkele van de voordelen van het werken met een sales recruitment & coaching bureau.

Jouw sales recruitment bureau is er om kandidaten te helpen

Bel alle verkoopkantoren en ze hebben al een heleboel functies die ze proberen in te vullen – misschien is een van hen wel de baan voor jou! Bedrijven maken gebruik van sales recruitment bureaus omdat ze hen tijd en moeite besparen, waarom zou je niet hetzelfde doen!

Omdat slechts 20% van de rollen wordt geadverteerd. Ja, dat klopt. Als je het alleen doet, zie je ooit maar 20% van de beschikbare rollen. Een sales recruitment bureau in Londen of elders kan die andere 80% openstellen omdat ze de connecties hebben

Ze hebben de connecties. In het verlengde hiervan, met slechts een klein stukje van de taart ooit te zien, kunnen sales recruitment specialisten je helpen bij het vinden van jouw slice, door jou in contact te brengen met hun uitgebreide netwerk. Ben je op zoek naar een IT-salesjob, maar vind je niets? Jouw IT sales sales recruitment consultant kan je ‘netwerken’ naar de bedrijven waar je graag mee wilt werken, waardoor deuren worden geopend die anders gesloten zouden zijn.

Jouw sales recruitment agency is er om bedrijven te helpen

Omdat het zoeken naar een baan moeilijk is, zal de meerderheid van de werkzoekenden gebruik maken van rekruteringsbureaus. Dat betekent dat de sales recruitment specialist al een pool van talent zal hebben om uit te kiezen.

Zij doen het zware werk. Het gemiddelde aantal sollicitaties voor elke rol is meer dan 80! Dat is een heleboel CV’s voor jou om door te waden; de rekruteringsagent doet het voor u, waardoor het proces van adverteren naar sollicitatiegesprekken veel, veel sneller verloopt.

Voor kandidaten – ze zitten in jouw hoekje – wil het sales recruitmentbureau in Londen dat je slaagt, want dat betekent dat ze slagen. Het is in hun belang om jou te helpen de baan te krijgen die je wilt. Zeg dat je een baan in IT-sales wilt – zorg ervoor dat je naar een IT-verkoopagentschap gaat. Zij weten welke banen je zoekt, en wat er nodig is om die te krijgen. Ze kunnen je helpen om je voor te bereiden op sollicitatiegesprekken en je tips of idee├źn geven voor het perfectioneren van je CV.

Voor kandidaten en bedrijven -Omdat ze weten wat de industrie wil. Alle verkoopspecialisten van een verkoopbureau weten wat er nodig is om die verkoopfuncties te krijgen. Het is wat ze doen. Iemand die gericht is op de industrie waarin je wilt werken en begrijpt wat er nodig is om het werk te doen, betekent dat er vaker een betere match is.

Voor bedrijven – ze zijn ook in jouw hoek. Sales recruitment agentschappen – ja, er zijn er een paar! Omdat de concurrentie hoog is, zal dat sales recruitment bureau zijn werk goed willen doen. Waarom? Omdat je ze eerder weer gaat gebruiken. Dit is ook een voordeel voor jou; ze kennen jou, jouw bedrijf en hoe jij werkt, dus in de toekomst zal het nog makkelijker zijn om posities in te vullen.

Lees ook: Wat zijn de voordelen van het gebruik van een massage gun?

Scroll to top