Activiteiten

De periode oktober/november/december worden er weer diverse BSN activiteiten georganiseerd na schooltijd. Voor deze activiteiten hebben de kinderen zich kunnen opgeven via een aanmeldingsformulier dat onder de leerlingen is verspreid.

Kids top 20 dance: (Dinsdag van 13:30 uur tot 14:30 uur) (groep 1&2)

Eerste keer op 01 november 2016

Dansen op muziek die jij kent en leuk vindt uit de kids top 20!. Dansen doe je het beste op nummers die je goed kent. Je leeft je dan helemaal uit. Je kan bovendien lekker meezingen tijdens het dansen, hoe leuk is dat !

Versier je eigen opbergbox: (Woensdag van 13:30 uur tot 15:00 uur) (groep 3&4)

Eerste keer op 02 november 2016

Heb je ook zoveel spullen die je wilt bewaren, maar liggen ze overal? Dan is dit een hele leuke cursus. We gaan aan de slag met verschillende materialen zoals stof en papier en maken een prachtige opbergbox waar je heel veel spullen in kunt bewaren.

Streetsurfing: (Dinsdag van 13:30 uur tot 14:30 uur) (groep 5&6)

Eerste keer op 01 november 2016

Binnen de leerlijn Streetsurfing gaan de leerlingen op het schoolplein aan de slag met streetsurfing met behulp van waveboards, steps en strikers. Er worden diverse parcours uitgezet op het schoolplein. De leerlingen leren over balans en veiligheid. Indien gewenst kan er tijdens de laatste les een korte demonstratie worden gegeven.

Graffiti: (Donderdag van 13:30 uur tot 14:30 uur) (groep 7&8)

Eerste keer op 03 november 2016

De leerlingen krijgen een graffiti-preventie les om te voorkomen dat ze in de toekomst illegaal graffiti gaan spuiten. Ze krijgen les over de geschiedenis en oorsprong van graffiti. Ze leren het tekenen van een graffiti en het vormgeven van letters. Ook worden de leerlingen geleerd hoe om te gaan met kleurcontrasten, schaduw en licht. Ze gaan met verstiften een canvas maken met hun eigen allias erop en ze gaan een paneel spuiten met spuitbussen. De laatste les kunnen ze de tekeningen, canvas en paneel presenteren aan de ouders en belangstellenden.

Scroll to top