3 Voordelen van het installeren van CCTV in uw huis

Het is niet ongewoon om CCTV-camera’s te zien op elke hoek van elk gebouw in commerciële ruimtes. Als een van de eenvoudigste systemen om op te zetten, en een van de meest kosteneffectieve beveiligingssystemen, wordt Hikvision beveiligingscamera’s gebruikt door bijna elk bedrijf om hun eigendom te beschermen, en tegenwoordig worden ze ook steeds vaker gebruikt op woningen, met ons team alleen al het installeren van binnenlandse CCTV 4-5 keer per week.

De veiligheid van uw eigendommen kan drastisch worden verhoogd en uw familie wordt beschermd. Daarom hebben we onze top 3 voordelen van het installeren van kabeltelevisie in uw huis in kaart gebracht om u te helpen bij het installeren van kabeltelevisie bij u thuis:

Verzekeringsaftrek

Hoewel financieel gewin waarschijnlijk niet uw belangrijkste motivatie is voor het installeren van een beveiligingssysteem, is het zeker een extra bonus die CCTV aantrekkelijker kan maken! Bij de evaluatie van uw verzekeringspolis speelt de veiligheid van uw eigendom een enorme impact op de hoeveelheid geld die u zal betalen, dus door stappen te ondernemen om uw eigendom veiliger te maken en de kans dat uw eigendom beschadigd of vernield wordt te verminderen, vermindert u op uw beurt de kans dat u een claim indient, waardoor uw verzekeringsmaatschappij uw poliskosten kan verminderen.

Afschrikking van visuele criminaliteit

CCTV kan een enorme afschrikking zijn voor criminelen, vooral als het gaat om vooraf geplande misdaden. Dit betekent dat dieven veel minder geneigd zijn om zich op uw huis te richten, waardoor uw eigendommen veilig zijn en de veiligheid van uw gezin wordt vergroot. Om het meeste uit uw CCTV te halen, moet u de aanwezigheid ervan op uw terrein duidelijk adverteren om ervoor te zorgen dat ongewenste gasten goed wegblijven.

Hiermee kunt u de omtrek van uw woning bewaken vanuit de veiligheid van uw huis

CCTV kan worden ingesteld op verschillende blinde vlekken rond uw huis die u niet kunt zien vanuit uw ramen, zodat als u een ongewoon geluid hoort of wat extra gemoedsrust wilt, u de omtrek van uw woning kunt controleren zonder uw huis te hoeven verlaten. Dit is niet alleen veiliger, maar ook minder belastend. Een ander goed gebruik van CCTV is het gebruik als kijkgat voor woningen die zonder zijn – als u ’s avonds laat een bezoeker ontvangt en niet zeker weet wie het zou kunnen zijn, kunt u de bezoeker identificeren zonder dat u de deur hoeft te openen. Dit is vooral nuttig voor kwetsbare personen zoals ouderen.

Lees ook: 3 Gezondheidsvoordelen van bobsleeën

Scroll to top